Úvod Blog Ty nejlepší červnové filmy a seriály v NejTV | Nej.cz

Ty nejlepší červnové filmy a seriály v NejTV | Nej.cz

Užijte si červen s NejTV: Nalaďte si bláznivý seriál i Jasona Stathama

Stepfordské paničky

Červen v NejTV patří zajímavým filmům, dobrodružnému seriálu i týdnu s hereckou hvězdou. 21. až 25. června od 22 hodin naladíte na kanále AMC filmy s Jasonem Stathamem, 20. června ve 20 hodin si užijete Stepfordské paničky na Paramount Network a od 21. června vás ve videotéce HBO OD čeká premiérová řada oblíbeného seriálu Rick a Morty.

Máte rádi filmy s nádechem tajemna, ujíždíte na sci-fi nebo je vaším miláčkem herec Jason Statham? Červnový program NejTV vás určitě potěší: čekají vás velké filmové i seriálové hity.

Týden s Jasonem Stathamem: Akce, rvačky i kriminální zápletky

Britskou hereckou hvězdu Jasona Stathama možná znáte z akční závodní série Rychle a zběsile nebo z filmových hitů, jako Podfu(c)k, Kurýr nebo Čistá práce. V červnu se s ním v NejTV potkáte hned pětkrát: ve filmech Mechanik Zabiják, Crazy Joe, Zastav a nepřežiješ, Boj a The Expendables: Postradatelní.

Mechanik zabiják vypráví příběh nájemného vraha Arthura Bishopa. Ten dostává nečekaný úkol: odstranit vlastního šéfa a přítele McKenna. Po jeho splnění začíná zjišťovat, že se McKenn možná ničím neprovinil. Proto se Arthur ujme McKennova syna Steva a naučí jej zabijáckému umění. Steve ale po čase odhaluje, že jeho otce zabil právě Bishop...

Týden s Jasonem Stathamem

Thriller Crazy Joe je příběhem bývalého člena elitní jednotky, který utíká před vlastní minulostí. Poté, co je jeho přítelkyně zavražděna, se musí válečný veterán zase pustit do boje: tentokrát s gangstery.

Ve filmu Expendables: Postradatelní poznáte partu žoldáků ochotných za pár drobných splnit jakýkoliv úkol a vrhají se do jedné nebezpečné akce za druhou. Až mise na ostrově, obsazeném generálem Garzou, se stává jejich životní zkouškou. Úkol vypadá téměř nesplnitelně. Vrátí se z ostrova živí?

Komediální thriller podle úspěšné knižní předlohy: Stepfordské paničky

Americká komedie Stepfordské paničky s Nicole Kidman a Matthew Broderickem v hlavních rolích vznikla podle knižní předlohy Iry Levina. V 90 minutách se ponoříte do života městečka plného samých dokonalých obyvatel. Dokonalé ženy s dokonalými manžely a neméně dokonalými dětmi... Je ale vše opravdu tak perfektní?

Film vypráví příběh rodiny, která se stěhuje z hlučného Manhattanu do poklidného Stepfordu. Tohle městečko se na první pohled zdá skvělým místem k životu; na ten druhý ale skrývá temná tajemství. Co se děje za zdmi stepfordských domácností? A proč tráví místní muži tolik času v pánském klubu? Všechna stepfordská tajemství odhalíte v tomto filmu.

Sci-fi, dobrodružství a komedie v jednom: Seriál Rick a Morty

Bláznivý animovaný seriál Rick a Morty se letos dočkal již své páté série. Hlavní postavou amerického animáku je šílený vědec a alkoholik Rick Sanchez, jemuž sekunduje nepříliš chytrý vnuk, Morty. Ten má svému dědečkovi poskytovat krytí pro šílené pokusy prováděné v garážové laboratoři. Příběhem se prolínají i další postavy z Rickovy a Mortyho rodiny, které útrpně snášejí vědcovy experimenty.

Seriál Rick a Morty

Rick a Morty v roce 2020 zazářili ve vedlejších cenách Emmy. Tvůrci získali ocenění za nejlepší animovaný seriál, čímž předběhli například populární Simpsonovy i další hity, jako Big Mouth nebo BoJack Horseman.

Nalaďte si v červnu NejTV a užijte si nejlepší filmové i seriálové hity. Zasmějte se u bláznivého seriálu Rick a Morty (od 21. června ve videotéce HBO OD), ponořte se do akčních filmů v týdnu s Jasonem Stathamem (21. – 25. června od 22 hodin na AMC) a potkejte Stepfordské paničky (20. června od 20 hodin).


Mohlo by vás zajímat

Jak změnit heslo na Wi-Fi aneb usnadněte život sobě i všem okolo
10. 10. 2023

Jak změnit heslo na Wi-Fi aneb usnadněte život sobě i všem okolo

Když si pořídíte nový router, většinou budete mít od jeho výrobce automaticky přednastavené heslo Wi-Fi. Bývá sice bezpečné, ale na druhou stranou komplikované a těžko zapamatovatelné. Ukážeme vám tedy, jak heslo domácí Wi-Fi změnit na vlastní....

Přečíst celý článek

Jak zjistit, která rychlost internetu je ideální pro vaši domácnost?
14. 9. 2023

Jak zjistit, která rychlost internetu je ideální pro vaši domácnost?

Když si domů pořizujete internetové připojení, měli byste kromě řady jiných faktorů dobře zvážit také jeho rychlost. Díky tomu se vám nestane, že rychlost vybraného tarifu nebude stačit vašim potřebám, nebo že ji naopak vůbec...

Přečíst celý článek

Návod: Jak správně měřit rychlost internetu
17. 8. 2023

Návod: Jak správně měřit rychlost internetu

Věděli jste, že změřit rychlost internetu zvládne během chvilky i laik? Sepsali jsme pro vás návod, jak postupovat, abyste naměřili správné hodnoty. Poradíme vám také, které online nástroje k testu internetové rychlosti využít. Je možné, že jste doposud nepotřebovali rychlost internetu změřit. Jeden ale nikdy...

Přečíst celý článek

© 2024 Nej.cz
Technické řešení Beneš & Michl