Úvod Blog Nej.cz konečně míří do Prahy: Super rychlý internet k vašim službám!

Nej.cz konečně míří do Prahy: Super rychlý internet k vašim službám!

Praha

Další úspěšná akvizice na kontě Nej.cz pomohla rozšířit služby i na hlavní město. Jaké jsou podmínky a co obyvatelům Prahy a okolí Nej.cz nabídne?

Společnost Neuron Online provozuje vyspělou metropolitní optickou síť v Praze a okolí. Tím své internetové připojení, IPTV, mobilní tarify a ostatní služby nabízí už i v hlavním městě. Od nynějška se tak můžete v Praze těšit na ten nejvýhodnější internet a další služby, podpořené špičkovými technologiemi. Jak nová nabídka vypadá?

Praha na vlně optiky

V mnoha pražských čtvrtích se nyní s Nej.cz připojíte na tu nejkvalitnější optickou síť, která v současné chvíli dosahuje výrazně vyšší rychlosti a spolehlivosti, než běžná Wi-Fi technologie nebo starší kabeláž.

Velkou výhodou optiky je, že jako klient můžete využívat stejnou rychlost při stahování i odesílání dat. To v současné chvíli nabízí málokterý poskytovatel. Tato konfigurace platí pro části Prahy, napojené přímo na optiku. V současné chvíli se jedná o Prahu 5, 6, 11, 12, 13, 17 a Hostivice. Zbytek hlavního města a blízké okolí se může těšit na poměr 1:10 (upload:download).

Symetrické připojení a k čemu se hodí rychlý upload

Symetrické připojení znamená, že se rychlost stahování rovná rychlosti nahrávání souborů na síť. Běžné typy připojení k internetu většinou nabízí slušný download, ale upload bývá několikanásobně pomalejší.

Rychlé připojení k síti

Předností technologie, kterou nyní disponuje Nej.cz, je i fakt, že rychlost v nejvíce vytížených částech dne nekolísá: u tohoto typu připojení zpravidla linku s nikým nesdílíte.

A k čemu využijete vysoký upload? Oceníte jej v případě, kdy často nahráváte na internet větší objemy dat (například videa či fotografie nebo tvoříte grafiku, kterou následně umisťujete na síť). Stejně tak se hodí i firmám, které potřebují spolehlivý a obousměrně rychlý internet.

Nejen internet, ale i další služby

Rychlé a stabilní připojení vysoké kvality je spojeno s klientským servisem, na který se můžete spolehnout. Standardní podpora probíhá po telefonu či přes internet; v případě potřeby ale přijedou technici až k vám domů.

Super rychlý internet si vyberete ze 3 tarifů, pohybujících se v rozmezí 60 a 300 Mbps.Internetové připojení jednoduše spojíte i s dalšími službami, čímž se dostanete na ještě zajímavější cenu. Balíček můžete doplnit také o Nej TV – IP televizi, která oproti té klasické umožňuje přetáčení programů, archivaci oblíbených pořadů nebo přístup k videoarchivům a videotékám s nejnovějšími filmy. Zakoupený kredit uplatníte přesně na ty kanály, které vás zajímají. Tak si vyberete jen to, co vás bude opravdu bavit.

Nej.cz usiluje o stálé zlepšování svých služeb a díky akvizici firmy Neuron Online nyní obslouží i Prahu – s využitím nejmodernější optické technologie. Můžete se tak těšit na internetové připojení vysoké kvality, které snadno spojíte i s IPTV, mobilními tarify a dalšími službami. Nej služby konečně už i v Praze!


Mohlo by vás zajímat

Jak změnit heslo na Wi-Fi aneb usnadněte život sobě i všem okolo
10. 10. 2023

Jak změnit heslo na Wi-Fi aneb usnadněte život sobě i všem okolo

Když si pořídíte nový router, většinou budete mít od jeho výrobce automaticky přednastavené heslo Wi-Fi. Bývá sice bezpečné, ale na druhou stranou komplikované a těžko zapamatovatelné. Ukážeme vám tedy, jak heslo domácí Wi-Fi změnit na vlastní....

Přečíst celý článek

Jak zjistit, která rychlost internetu je ideální pro vaši domácnost?
14. 9. 2023

Jak zjistit, která rychlost internetu je ideální pro vaši domácnost?

Když si domů pořizujete internetové připojení, měli byste kromě řady jiných faktorů dobře zvážit také jeho rychlost. Díky tomu se vám nestane, že rychlost vybraného tarifu nebude stačit vašim potřebám, nebo že ji naopak vůbec...

Přečíst celý článek

Návod: Jak správně měřit rychlost internetu
17. 8. 2023

Návod: Jak správně měřit rychlost internetu

Věděli jste, že změřit rychlost internetu zvládne během chvilky i laik? Sepsali jsme pro vás návod, jak postupovat, abyste naměřili správné hodnoty. Poradíme vám také, které online nástroje k testu internetové rychlosti využít. Je možné, že jste doposud nepotřebovali rychlost internetu změřit. Jeden ale nikdy...

Přečíst celý článek

© 2024 Nej.cz
Technické řešení Beneš & Michl