Úvod Blog Nej.cz a SOS dětské vesničky vytvořili společnou sbírku

Nej.cz a SOS dětské vesničky vytvořili společnou sbírku

Ne každý má to štěstí, aby mohl svátky strávit se svými nejbližšími, v bezpečí a v lásce. Mezi ty, kterým osud na začátku života nepřál příliš štěstí, patří také děti, kterým pomáhají SOS dětské vesničky

V Nej.cz si myslíme, že prožít dětství v láskyplné náruči je pro celý další lidský život zásadní, a proto jsme se rozhodli SOS dětské vesničky podpořit.

Pomozte spolu s námi dětem ohroženým ztrátou rodiny, v akutní krizi nebo dětem, které našly nový domov v náhradní rodině. Pro některé z nich budou Vánoce v bezpečí domova, rodiny a dalších blízkých skutečným vánočním zázrakem!

SOS dětské vesničky

Staňte se hrdinou 

Pomoc těm nejzranitelnějším je v dnešní náročné době skutečné hrdinství. Podporu potřebují jak pěstouni, kteří u svěřených dětí léčí veliké rány na duši z jejich raného dětství, tak rodiny, kterým hrozí odebrání dítěte například z důvodu nevyhovujícího bydlení, nemoci nebo chybějící záchranné sítě příbuzných a přátel (typicky rodiče, kteří sami vyrůstali v ústavní péči nebo v neutěšených rodinných podmínkách).

I proto SOS dětské vesničky ve spolupráci s námi spustily webové stránky, kde může kdokoliv přispět na dárky, které mají nevyčíslitelnou hodnotu a dlouhodobě zlepšují život dětí.

Darujte potraviny pro krizové centrum, veselé vzpomínky nebo rovnou domov

Zdravé jídlo na tři týdny, poznávací výlet nebo láskyplná péče v rodinném prostředí. To všechno a mnohé další můžete malým bojovníkům z SOS dětských vesniček darovat pod stromeček. Možná to zní jako drobnost, ale ve skutečnosti má každý takový dárek obrovskou cenu.

Jak dárek pořídit

  1. Zavítejte na webovou adresu: www.sos-vesnicky.cz/darujte-stesti
  2. Klikněte na tlačítko „Vybrat dárek“
  3. Vyberte si ze seznamu dárků a klikněte u něj na uvedenou peněžní částku
  4. V detailu dárku klikněte na „Koupit” a pokračujte k zadání výše daru a dalších údajů
  5. Klikněte na „Darovat“… a je to! Dárek je na cestě k dětem

Nej.cz přispěje finančním darem

Každá Vaše koruna bude využitá přímo na pomoc dětem. Nej.cz totiž věnuje 50 000 Kč na péči o děti, ale také na nezbytné organizační a provozní náklady organizace. Dsbírkové kampaně se zapojí i naši zaměstnanci.

Věříme, že společně dokážeme opravdové zázraky. 

Za pomoc těm nejohroženějším předem ze ❤ děkujeme.

 


Mohlo by vás zajímat

Jak změnit heslo na Wi-Fi aneb usnadněte život sobě i všem okolo
10. 10. 2023

Jak změnit heslo na Wi-Fi aneb usnadněte život sobě i všem okolo

Když si pořídíte nový router, většinou budete mít od jeho výrobce automaticky přednastavené heslo Wi-Fi. Bývá sice bezpečné, ale na druhou stranou komplikované a těžko zapamatovatelné. Ukážeme vám tedy, jak heslo domácí Wi-Fi změnit na vlastní....

Přečíst celý článek

Jak zjistit, která rychlost internetu je ideální pro vaši domácnost?
14. 9. 2023

Jak zjistit, která rychlost internetu je ideální pro vaši domácnost?

Když si domů pořizujete internetové připojení, měli byste kromě řady jiných faktorů dobře zvážit také jeho rychlost. Díky tomu se vám nestane, že rychlost vybraného tarifu nebude stačit vašim potřebám, nebo že ji naopak vůbec...

Přečíst celý článek

Návod: Jak správně měřit rychlost internetu
17. 8. 2023

Návod: Jak správně měřit rychlost internetu

Věděli jste, že změřit rychlost internetu zvládne během chvilky i laik? Sepsali jsme pro vás návod, jak postupovat, abyste naměřili správné hodnoty. Poradíme vám také, které online nástroje k testu internetové rychlosti využít. Je možné, že jste doposud nepotřebovali rychlost internetu změřit. Jeden ale nikdy...

Přečíst celý článek

© 2024 Nej.cz
Technické řešení Beneš & Michl