Úvod Aktuálně DŮLEŽITÁ OZNÁMENÍ

Aktuálně

Oznámení o plánovaných změnách TV služeb od 1. 4. 2024

27. 2. 2024

Vážený zákazníku,

máme pro Vás důležitou zprávu. Týká se aktualizace našich televizních služeb. Ty se pro Vás snažíme pravidelně aktualizovat a vylepšovat.

Bohužel Vám nyní musíme oznámit, že jsme kvůli výraznému zvýšení cen obsahu od vysílatelů, mezi které patří například kanály skupin NOVA a PRIMA, nuceni přistoupit k mírnému zvýšení ceny pro zákazníky, kteří od nás mají jednu z našich televizních služeb. Cílem navýšení je zachování stávající kvality služeb, na kterou jste zvyklí.

Proto dojde od 1. 4. 2024 ke zvýšení měsíční platby za naši televizní službu o 30 Kč vč. DPH.

Na co je potřeba pamatovat? V případě, že platíte za službu příkazem v bance, upravte ho prosím k 1. dubnu 2024 tak, aby částka odpovídala vyúčtování. To od nás dostáváte e-mailem, nebo poštou. Pokud si ho nenecháváte posílat ani jedním z uvedených způsobů, ukládáme Vám ho pravidelně do Vašeho klientského účtu Moje Nej.

Platíte inkasem nebo přes SIPO? Úpravu vyřídíme za Vás. Stačí, když si zkontrolujete, jestli máte pro inkaso nastavený dostatečný limit.


Pokud s uvedenou změnou nesouhlasíte, můžete samozřejmě smlouvu ke dni účinnosti bez sankce ukončit. Věříme ale, že popsané změny, způsobené mimo jiné hlavně požadavky společností NOVA a PRIMA, přijmete s pochopením a zůstanete i nadále našimi klienty.

S pozdravem

Marius Marcolla
obchodní ředitel Nej.cz

Sestavíme nabídku nej z Nej

Stále váháte, který tarif je pro vás ten pravý? Máte jakýkoliv dotaz k našim službám? Nechte nám na sebe kontakt a my se brzy ozveme.

Vaše údaje budeme zpracovávat za účelem jednorázové telefonické nabídky našich služeb. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.
© 2024 Nej.cz
Technické řešení Beneš & Michl