Úvod Aktuálně DŮLEŽITÁ OZNÁMENÍ

Aktuálně

Společnost CETIN uzavřela s investiční skupinou KAPRAIN dohodu o koupi Nej.cz

20. 4. 2023

Společnost CETIN uzavřela s investiční skupinou KAPRAIN dohodu o koupi českého poskytovatele připojení Nej.cz.

Cena, komfort a rozsah služeb poskytovaných zákazníkům Nej.cz zůstávají zachovány. Poskytovatelem služeb připojení k internetu vůči koncovým zákazníkům zůstává společnost Nej.cz.

Pokud dojde ke schválení transakce Úřadem pro ochranu hospodářské soutěže, CETIN získá do svého portfolia především vysokorychlostní optickou infrastrukturu, která je k dispozici pro půl milionu domácností (homes passed) v několika regionech Česka. Nej.cz má v současné době téměř čtvrt milionu aktivních zákazníků (homes connected), kterým poskytuje zejména internetové připojení, televizní obsah (IPTV) a hlasové služby. V segmentu B2B rovněž provozuje tři datová centra a poskytuje streamovací služby. Kromě jiných televizních platforem provozuje Nej.cz také internetovou televizi Kuki.

Sestavíme nabídku nej z Nej

Stále váháte, který tarif je pro vás ten pravý? Máte jakýkoliv dotaz k našim službám? Nechte nám na sebe kontakt a my se brzy ozveme.

Vaše údaje budeme zpracovávat za účelem jednorázové telefonické nabídky našich služeb. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.
© 2024 Nej.cz
Technické řešení Beneš & Michl