Úvod Aktuálně DŮLEŽITÁ OZNÁMENÍ

Aktuálně

Oznámení o změnách v nabídkách NejTV a NejCATV

2. 3. 2023

Milí klienti,

dovolte nám, abychom Vás informovali o změnách v nabídce NejTV a digitální nabídce NejCATV, které vejdou v platnost v průběhu března 2023.

Nejvýznamnější změnu můžete zaznamenat u kanálů Arena Sport 1 a Arena Sport 2, které bude možné objednat v NejTV již samostatně. Arenu Sport 1 najdete za 1 kredit, Arenu Sport 2 si pak můžete vybrat zdarma za 0 kreditů. V programovém balíčku Komfort nabídky NejCATV dojde také ke změně ve sportovních programech, kde Arena Sport 1 HD nahradí stávající program Auto Motor Sport. Jde tak o náhradu méně oblíbeného žánru novým, multisportovním kanálem. Věrní diváci však o kanál Auto Motor Sport nepřijdou úplně, ten zůstává ve Sportovním balíčku.

Všechny milovníky zvířat a přírody potěšíme zařazením dokumentárního kanálu Love Nature HD, který od 1. 3. naleznete v nabídce NejTV za 1 kredit.

Dílčími změnami jsou pak změna názvu dětského kanálu Boomerang na Cartoonito k 18. 3. a dále změna loga kanálu History HD ke konci měsíce.

Vaše Nej.cz

Sestavíme nabídku nej z Nej

Stále váháte, který tarif je pro vás ten pravý? Máte jakýkoliv dotaz k našim službám? Nechte nám na sebe kontakt a my se brzy ozveme.

Vaše údaje budeme zpracovávat za účelem jednorázové telefonické nabídky našich služeb. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.
© 2024 Nej.cz
Technické řešení Beneš & Michl