Úvod Aktuálně DŮLEŽITÁ OZNÁMENÍ

Aktuálně

Aktualizace smluvních dokumentů

1. 6. 2022

Vážení klienti,

dovolujeme si Vás informovat, že jsme v souladu s novelou Zákona o elektronických komunikacích, účinnou od 1. 1. 2022, splnili svoji zákonnou povinnost a dokončili aktualizaci smluvních dokumentů doplněním nebo precizací některých ujednání. Tyto jsou v příslušných dokumentech zvýrazněny, případně je smluvní dokumentace nahrazena novým dokumentem, vše s účinností od 1. 7. 2022.

Přehled smluvních dokumentů, ve kterých došlo ke změně či doplnění některých ujednání:
• Všeobecné obchodní podmínky
• Provozní řád – Hlasové služby
• Podmínky přenesení telefonního čísla
• Provozní řád – Internet.
• Podmínky změny poskytovatele služby přístupu k internetu
• Reklamační řád
• Příloha Ceníku služeb-kvalita připojení

Dokument Příloha Ceníku služeb-kvalita připojení nově zahrnuje údaje, uváděné samostatně v dokumentech s označením Příloha k ceníku služeb Selfnet, CentroNet a SportNeT, které tímto pozbývají platnosti.

Kompletní přehled informací najdete na www.nej.cz nebo se můžete informovat na zákaznické lince 488 999 488, u které jsme nově prodloužili provoz do 20:00 hod. Dále můžete navštívit některou z našich 34 poboček po celé České republice.

Úprava smluvní dokumentace směřuje k posílení práv a ochrany spotřebitele, přesto musíme dostát své zákonné povinnosti a informovat Vás, že změna smluvních podmínek vyvolaná změnou právních předpisů není důvodem pro ukončení smluvního vztahu.

Jsme rádi, že zůstáváte naším věrným klientem a uživatelem našich služeb, které se budeme snažit i v této složité době maximálně zkvalitňovat.


Vaše Nej.cz

Sestavíme nabídku nej z Nej

Stále váháte, který tarif je pro vás ten pravý? Máte jakýkoliv dotaz k našim službám? Nechte nám na sebe kontakt a my se brzy ozveme.

Vaše údaje budeme zpracovávat za účelem jednorázové telefonické nabídky našich služeb. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.
© 2024 Nej.cz
Technické řešení Beneš & Michl