Úvod Aktuálně DŮLEŽITÁ OZNÁMENÍ

Aktuálně

Zákaz přetáčení reklam na kanálech FTV Prima v IPTV

31. 5. 2022

Vážení klienti,

mrzí nás to, ale od 1. června 2022 jsme nuceni zakázat přetáčení celých reklamních bloků u televizních kanálů za skupiny FTV Prima. Důvodem je nařízení, které FTV Prima vydala pro všechny internetové televize v Česku. Pokud bychom se jím neřídili, museli bychom všechny kanály Prima vyřadit.

Snažili jsme se tuto změnu implementovat tak, aby vás co nejméně obtěžovala.

Novinka se týká pouze těchto programů:
Prima HD
Prima COOL HD
Prima KRIMI HD
Prima LOVE HD
Prima MAX HD
Prima SHOW HD
Prima STAR HD
Prima ZOOM HD
CNN Prima NEWS HD

Co se tedy mění?
Nově není možné při zpětném sledování pořadů na kanálech Prima přeskočit celý reklamní blok, ale pouze jeho část. Bude tedy nutné odsledovat první 3 minuty z reklamního bloku, poté jej bude možné přeskočit.

Na implementaci zákazu přetáčení reklamního sdělení stále pracujeme. V průběhu června přidáme na některé platformy další funkcionality, které vám sledování pořadů na kanálech Prima ještě více usnadní.

Víme, že přetáčení reklam patří k největším výhodám internetové televize a je nám líto, že jej u kanálů Primy musíme částečně zakázat. Stejně jako zbytek českého trhu jsme byli vystaveni těžkému rozhodnutí. Buď požadavek FTV Prima na zákaz přetáčení reklamních bloků přijmeme, nebo budeme nuceni vyřadit všechny kanály FTV Prima.

Jelikož si naši nabídku nedokážeme bez kanálů Prima představit, zvolili jsme cestu částečného zákazu přetáčení reklamních sdělení. Z pohledu Vás, našich zákazníků, ale zákaz neomezeného přetáčení reklam vnímáme negativně.

Děkujeme za pochopení.

Vaše Nej.cz

Sestavíme nabídku nej z Nej

Stále váháte, který tarif je pro vás ten pravý? Máte jakýkoliv dotaz k našim službám? Nechte nám na sebe kontakt a my se brzy ozveme.

Vaše údaje budeme zpracovávat za účelem jednorázové telefonické nabídky našich služeb. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.
© 2024 Nej.cz
Technické řešení Beneš & Michl