Úvod Aktuálně DŮLEŽITÁ OZNÁMENÍ

Aktuálně

Kanál Discovery Channel v NejTV celý víkend zdarma

18. 3. 2022

Vážení zákazníci,

v sobotu 19. a neděli 20. března 2022 najdou všichni uživatelé NejTV ve své programové nabídce kanál Discovery Channel zdarma. 

Tradičně na něm poběží spousta oblíbených dokumentárních pořadů, ale tento víkend stanice odvysílá i benefiční koncert na podporu Ukrajiny, který se koná v polském městě Lodz. 

Koncert nese název Together With Ukraine a na Discovery Channel odstartuje v neděli od 20:00 hodin. Na akci vystoupí hvězdy polské a ukrajinské scény, mezi nimi i Vito Bambino, Krzystof Zelewski, Anita Lipnicka nebo Natalia Przybysz. Dorazí také významní polští herci, role moderátorů se zhostí dva novináři z Polska a Ukrajiny. Během večera zazní kromě současných skladeb i ty, které se významně zapsaly do historie hudby obou zemí.

Vybrané peníze z koncertu poputují na účet Polské humanitární akce, která je daruje válkou zasažené Ukrajině. Pomoci můžete i vy, a to zasláním příspěvku na bankovní účty, jejichž čísla uvidíte na obrazovce během živého přenosu.

Věříme, že si kanál Discovery Channel i benefiční koncert pro Ukrajinu maximálně užijete.

Vaše Nej.cz

 

Sestavíme nabídku nej z Nej

Stále váháte, který tarif je pro vás ten pravý? Máte jakýkoliv dotaz k našim službám? Nechte nám na sebe kontakt a my se brzy ozveme.

Vaše údaje budeme zpracovávat za účelem jednorázové telefonické nabídky našich služeb. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.
© 2024 Nej.cz
Technické řešení Beneš & Michl