Úvod Aktuálně DŮLEŽITÁ OZNÁMENÍ

Aktuálně

Oznámení o plánovaných změnách VOX ( 802.cz )

18. 1. 2022

Vážená paní, vážený pane,

dovolte nám prosím, abychom Vás tímto informovali o změnách ve Vaší stávající historické nabídce hlasových služeb (bývalé předplacené služby původní společnosti 802), které vstoupí v platnost od 1. 3. 2022.


Na českém trhu došlo v nedávné době k celé řadě turbulentních změn a jednou z nich je i výrazné zdražení cen elektrické energie, ale i celkové zdražení ostatní nákladů. Velice si Vážíme Vás, jakožto zákazníka, nicméně na jejich požadavky na navýšení jsme nuceni reagovat také zvýšením ceny za poskytované služby.


Ve službách, které užíváte, bude navýšeno minimální měsíční plnění z původních 20Kč/měs. (u některých smluv ještě 5Kč/měs.) na novou měsíční cenu 50Kč/měsíc. V souvislosti s tím nemusíte provádět žádnou akci, navýšení tohoto odpočtu bude provedeno automaticky.


Pokud jste zároveň využívali k této službě některé funkcionality, konkrétně služby odesílání sms, faxu a záznamníku, oznamujeme Vám tímto, že tyto doplňkové služby jsme nuceni ukončit. Tyto služby jsme zajišťovali prostřednictvím partnera, který v minulém roce ukončil svoji podnikatelskou činnost, a v rozumném časovém horizontu jej nejsme schopni nahradit.

Pokud dojde k vyčerpání kreditu do nulové hodnoty, je nezbytně nutné, abyste dobili kredit v nejbližší době, nejpozději do 1 měsíce. V opačném případě bude služba ukončena bez možnosti jejího obnovení.



V případě, že tuto službu již nevyužíváte, ale i v případě jakýchkoliv jiných dotazů nás prosím kontaktujte naše zákaznické centrum, tel. 488 999 488, e-mail: zakaznicke.centrum@nej.cz.



Věříme, že tuto nepříjemnou změnu přijmete s pochopením a zůstanete i nadále s našimi službami spokojeni.







za Nej.cz, Marius Marcolla

Obchodní ředitel

Sestavíme nabídku nej z Nej

Stále váháte, který tarif je pro vás ten pravý? Máte jakýkoliv dotaz k našim službám? Nechte nám na sebe kontakt a my se brzy ozveme.

Vaše údaje budeme zpracovávat za účelem jednorázové telefonické nabídky našich služeb. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.
© 2024 Nej.cz
Technické řešení Beneš & Michl