Úvod Aktuálně DŮLEŽITÁ OZNÁMENÍ

Aktuálně

Oznámení o změnách v historické nabídce TV Klasika - HFC

8. 10. 2021

Vážení klienti,

dovolte nám Vás informovat o změnách, které nastanou v nejbližší době v historické nabídce TV Klasika HFC. Jelikož provozovatel programu Discovery ukončuje distribuci signálu v SD kvalitě, rozhodli jsme se, namísto původně vysílaných kanálů, konkrétně Discovery SD, Animal Planet a programu TLC, zařadit v nový kanál Home and Garden TV ze skupiny Discovery a také kanál Spektrum, oba již ve vysokém HD rozlišení.

Jako zákazníkovi historické nabídky bychom Vám rádi rovněž doporučili přechod na naši chytrou televizní platformu NejTV, kde nabízíme daleko větší výběr televizních kanálů, které si navíc můžete vy sami jednotlivě navolit a také měsíčně měnit a tím si tak vytvořit svůj vlastní programový balíček. Mimo to si můžete programy také přetáčet, pozastavit či spustit až týden zpětně.

Rádi Vás o všech výhodách služby NejTV informujeme na naší zákaznické lince 488 999 488, kde pro Vás kolegyně budou mít nachystanou i cenově zajímavou nabídku přechodu. Provoz zákaznické linky jsme nově prodloužili, neváhejte nás tedy kontaktovat v pracovní dny od 8:00 do 20:00 h.

Děkujeme za pochopení a doufáme, že budete s našimi službami i nadále spokojeni.


Vaše Nej.cz

Sestavíme nabídku nej z Nej

Stále váháte, který tarif je pro vás ten pravý? Máte jakýkoliv dotaz k našim službám? Nechte nám na sebe kontakt a my se brzy ozveme.

Vaše údaje budeme zpracovávat za účelem jednorázové telefonické nabídky našich služeb. Více informací najdete v Zásadách zpracování osobních údajů.
© 2024 Nej.cz
Technické řešení Beneš & Michl