Úvod Blog Dinosauří park

Dinosauří park

Užijte si 3D dinosauří park v Premium Outlet Prague Airport, který vás vtáhne!

Dinosauří park

V outletu u pražského letiště zažijete nejen výhodné nákupy za outletové ceny, ale spolu s dětmi i obrovskou porci virtuální zábavy. Čeká vás tu nejedno překvapení: pořídit si můžete třeba i selfie s dinosaury!

Nej.cz se stalo hrdým partnerem trojrozměrného virtuálního dinosauřího parku pro celou rodinu, který najdete v pražském outletu (POP). Jedná se o multisenzorickou hru pro všechny příznivce dinosaurů a milovníky virtuální reality. Postavte se tváří v tvář dinosaurům, pohybujte se mezi nimi a zažijte pravěký svět tak, jak jste ho ještě neviděli.

Setkání s dinosaury ve virtuálním světě

Díky nejmodernějším technologiím nyní zažijete v POP pravěk na vlastní kůži. Ve virtuálním světě se vypravíte mezi ikonické dinosauří druhy a setkáte se třeba i s hrozivým tyrannosaurem rexem, z jehož řevu vám naskočí husí kůže.

V dinosauřím světě se můžete volně pohybovat díky speciálnímu batůžku s počítačem a virtuálním brýlím. Plochu přes 200 metrů čtverečních prozkoumáte samostatně nebo s kamarády. Čeká vás pátrání po legendárním druhu dinosaura i objevování pravěkého světa. A s dinosaury si můžete udělat i selfie!

Nej.cz se stará o technickou stránku a pomáhá zajistit vytvoření dokonalé iluze dávných časů. Celý pravěký svět vás opravdu pohltí.

Vyhlídková terasa, rozsáhlá sbírka automobilů i zábava pro nejmenší

Kromě dinosaurů na vás v pražském outletu čeká také interaktivní vyhlídková terasa pro milovníky letadel, na které můžete – třeba při kávě – sledovat ranvej v reálném čase, a to včetně komunikace pilotů s řídicí věží.

Letadlo

Tím ale možnosti zábavy v POP zdaleka nekončí. V outletu můžete navštívit i zdarma přístupnou sbírku čítající na 200 unikátních automobilů, která potěší všechny motoristické nadšence. Vaše děti se mohou vyfotit s kouzelnými křídly, označit fotku na Instagramu a soutěžit o nákupní dárkové poukazy.

Nechybí ani dětský vláček a herní koutek pro ty nejmenší nebo působivá lebka triceratopse, kterou si prohlédnete v rozšířené realitě.

V outletovém nákupním centru POP si užijete skvělé nákupy i spoustu zábavy. Nej.cz zajišťuje technickou stránku, a tak si můžete být jisti, že si pravěký svět dinosaurů i jiné atrakce užijete opravdu naplno. Tak vyrazte do POP s celou rodinou – nudit se určitě nebudete. 


Mohlo by vás zajímat

Jak změnit heslo na Wi-Fi aneb usnadněte život sobě i všem okolo
10. 10. 2023

Jak změnit heslo na Wi-Fi aneb usnadněte život sobě i všem okolo

Když si pořídíte nový router, většinou budete mít od jeho výrobce automaticky přednastavené heslo Wi-Fi. Bývá sice bezpečné, ale na druhou stranou komplikované a těžko zapamatovatelné. Ukážeme vám tedy, jak heslo domácí Wi-Fi změnit na vlastní....

Přečíst celý článek

Jak zjistit, která rychlost internetu je ideální pro vaši domácnost?
14. 9. 2023

Jak zjistit, která rychlost internetu je ideální pro vaši domácnost?

Když si domů pořizujete internetové připojení, měli byste kromě řady jiných faktorů dobře zvážit také jeho rychlost. Díky tomu se vám nestane, že rychlost vybraného tarifu nebude stačit vašim potřebám, nebo že ji naopak vůbec...

Přečíst celý článek

Návod: Jak správně měřit rychlost internetu
17. 8. 2023

Návod: Jak správně měřit rychlost internetu

Věděli jste, že změřit rychlost internetu zvládne během chvilky i laik? Sepsali jsme pro vás návod, jak postupovat, abyste naměřili správné hodnoty. Poradíme vám také, které online nástroje k testu internetové rychlosti využít. Je možné, že jste doposud nepotřebovali rychlost internetu změřit. Jeden ale nikdy...

Přečíst celý článek

© 2024 Nej.cz
Technické řešení Beneš & Michl