Úvod Blog Aktualizace aplikace pro televizory LG

Aktualizace aplikace pro televizory LG

Televize a ovladač 

Vyšla aktualizace naší aplikace NejTV pro televizory od společnosti LG. Aktualizace obsahuje nejen grafickou změnu prostředí, které je nyní shodné s prostředím v našich settopboxech a aplikaci pro Android TV. Na co dalšího se můžete těšit?

 

Hlavní změnou je úprava vzhledu do modernějšího stylu, a to díky změně pozadí v hlavním menu, a grafické úpravě ikon. Dále prošly úpravami i sekce TV a EPG, a došlo také na celkovou optimalizaci prostředí samotné platformy NejTV.

 
Aplikace by se ve vašem televizoru měla aktualizovat sama při dalším spuštění TV, či spuštění samotné NejTV aplikace. Pokud by se tak nestalo, vyzkoušejte vyhledat aplikaci v LG Content Store a následně ji aktualizovat ručně.

 

Máte-li jakékoliv potíže či dotazy, neváhejte se obrátit na naši zákaznickou linku na čísle 488 999 488, případně váš technický dotaz pošlete e-mailem přímo naší technické podpoře na adresu technicka.podpora@nej.cz, kde vám kolegové ochotně poradí a případně pomůžou vše nastavit. Vaše zpětná vazba k novému prostředí je pro nás velmi důležitá, budeme za ni moc rádi.

 

Doufáme, že se vám nové prostředí bude líbit a přejeme vám příjemnou zábavu nejen při používání vylepšené televizní platformy NejTV.


Mohlo by vás zajímat

Jak změnit heslo na Wi-Fi aneb usnadněte život sobě i všem okolo
10. 10. 2023

Jak změnit heslo na Wi-Fi aneb usnadněte život sobě i všem okolo

Když si pořídíte nový router, většinou budete mít od jeho výrobce automaticky přednastavené heslo Wi-Fi. Bývá sice bezpečné, ale na druhou stranou komplikované a těžko zapamatovatelné. Ukážeme vám tedy, jak heslo domácí Wi-Fi změnit na vlastní....

Přečíst celý článek

Jak zjistit, která rychlost internetu je ideální pro vaši domácnost?
14. 9. 2023

Jak zjistit, která rychlost internetu je ideální pro vaši domácnost?

Když si domů pořizujete internetové připojení, měli byste kromě řady jiných faktorů dobře zvážit také jeho rychlost. Díky tomu se vám nestane, že rychlost vybraného tarifu nebude stačit vašim potřebám, nebo že ji naopak vůbec...

Přečíst celý článek

Návod: Jak správně měřit rychlost internetu
17. 8. 2023

Návod: Jak správně měřit rychlost internetu

Věděli jste, že změřit rychlost internetu zvládne během chvilky i laik? Sepsali jsme pro vás návod, jak postupovat, abyste naměřili správné hodnoty. Poradíme vám také, které online nástroje k testu internetové rychlosti využít. Je možné, že jste doposud nepotřebovali rychlost internetu změřit. Jeden ale nikdy...

Přečíst celý článek

© 2024 Nej.cz
Technické řešení Beneš & Michl